Tarieven

De kosten per sessie zijn 90,- inclusief 21% btw. Dit geldt zowel voor de intake als de vervolgsessies. Een sessie duurt 1 uur met een uitloop tot maximaal 1 ¼ uur.

 

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Je ontvangt maandelijks een factuur. Afspraken dienen minimaal 2 werkdagen van tevoren worden afgezegd, zodat andere cliënten je plaats nog kunnen innemen. Bij latere berichtgeving wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht.


Afspraak maken

Wachtlijst

Er is op dit moment geen wachtlijst

Vergoeding door verzekering

Integratieve psychotherapie/ hypnotherapie en tekentherapie vallen onder alternatieve zorg en worden vanuit het aanvullende pakket vergoed.

Ik ben gediplomeerd integratief psychotherapeut/ hypnotherapeut en tekentherapeut en NLP Trainer.  

Bij je verzekeringsmaatschappij kun je informeren:

- of integratieve psychotherapie/hypnotherapie vergoed wordt,

- of tekentherapie vergoed wordt,

- en zoja, hoeveel per sessie vergoed wordt en hoeveel in totaal voor het jaar 2018.

- mijn praktijkgegevens: AGB-code zorgverlener: 90-038816

                                             AGB-code praktijk: 90-017326


                                             lid van beroepsvereniging NVPA en VT

 

 

Lees meer...

Kwaliteitsbewaking - Beroepsverenigingen en Klacht & Tuchtrecht

Ik ben Registertherapeut BCZ® en lid van verschillende Beroepsvereningen en overkoepelende organisaties. Om lid te kunnen worden heb ik een 4-jarige Post-HBO opleiding voltooid.

De beroepsvereningen zijn: 

 

Om de kwaliteit van zorg te waarborgen ben ik als Registertherapeut BCZ ®  ook aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (tuchtrecht) en bij de SCAG (klachten- en geschillen). Mijn werk zal ik zo goed mogelijk uitvoeren. Als je toch een klacht hebt over de behandeling of over de manier van behandelen, maakt dit dan zo snel mogelijk kenbaar, zodat we er samen uit kunnen komen. Mocht dit toch niet het geval zijn dan kan jij je klacht schriftelijk indienen bij de SCAG of NVPA. https://rbcz.nu en www.scag.nl

 

Logo Logo Logo