Mijn studie lukt! Ik wil allereerst vertellen dat het ongelofelijk goed gaat met studeren! Ik heb fysiek nog enorm last van paniek in de les, maar mentaal voel ik me best vrij en wordt deze paniek niet bevestigd. Ik stelde vanaf het begin vragen klassikaal als ik iets niet begreep. De eerste was moeilijk maar ik merkte dat dit een belangrijk onderdeel is van mijn gevoel van vrijheid in de les. Inmiddels zijn de momenten van vragen stellen momenten waarop ik minder paniek ervaar. Bjorn

Voelen

De inzichten die ik krijg zijn mooi, maar je brengt me naar een diepere laag. Het  in mezelf beleven geeft zoveel groei. Dat voelt fijn.  En wat is dat anders als bij andere therapieen. Regiena

Het mooiste cadeautje

"ik blijf iedereen vertellen dat je het mooiste cadeau bent wat ik mezelf ooit heb gegeven . Gun iedereen een Corinne ..." 

Naima.

Milde confrontatie met mijn emoties

Ik wil je heel erg bedanken voor de exploratie tijdens onze eerste afspraak. 

Ik vond de kennismaking heel erg prettig. Het gesprek, de geleide visualisatie. De visualisatie heeft me geraakt en in de dagen erna emoties omhoog gebracht op een milde manier. 

Vicie.

 

Vertrouwen geven 

Ik kan nu weer bij mijn emoties. Soms moet ik zo hard huilen.  Dan stelt ze me gerust:  “Weet je nog dat je het eerst vervelend vond dat je niet bij je emoties kon.  Nu zijn de tranen even zichtbaar, maar vorige week stond je nog te stralen op je eigen tentoonstelling. Zo gaat dat. Emoties komen en gaan en weet dat je veel meer bent dan je tranen”. Ik ben zooo blij met haar hulp, begrip, geduld en humor. 

Mieke.

 

Rust in huis

Dank voor de hulp bij mjjn opgekropte agressie. Ik weet nu waar het mee te maken heeft en ik praat wat meer. Sinds de zomer ben ik ook niet meer ontploft tegen mijn dochter. Eindelijk verneder ik haar niet meer als ik boos ben. Het lukt me en daar ben ik zo trots op.  

Hans.

Warmte

Wil je een lieve, warme therapeut?  Ze heeft me goed geholpen om structuur aan te brengen. Soms gaf ze me simpele tekenopdrachten. Heerlijk om even niet te hoeven denken en praten. Ik heb geleerd beter voor mezelf op te komen.  Ik heb mijn baan behouden. 

Karen.

Ook gezond

In het eerste gesprek vertelde ik wat er allemaal mis was met mij en wat ik moeilijk vond.  Op enig moment vroeg je wat er ook gezond was aan mij.  Ik viel stil. Zo had ik nog nooit naar mezelf gekeken. Nooit gedacht dat ik met twaalf sessies al klaar zou zijn. Ik ga zelfs weer uit en geniet. Corinne, ik voel me weer leven!!! Bedankt.

Talisja.