EMDR in Amsterdam

Neem nu contact op

EMDR: de kern van je trauma ontdekken, verwerken
en jezelf eindelijk waarderen.

Overweeg je EMDR therapie? Je bent in veilige handen in mijn eigen praktijk Eyeco. Al 18 jaar ben ik gespecialiseerd in hypnotherapie, traumatherapie en holistische EMDR. Ik behandel mensen die traumatische (jeugd)ervaringen hebben.  EMDR therapie is een effectief bewezen behandelmethode die ervoor zorgt dat de herinnering aan het trauma vervaagt. Het helpt ook je lichaam te ontspannen. Je voelt je weer lekker in je vel. 

Wat zit jou in de weg?

 • een nare herinnering?
 • een vervelend gevoel dat je niet kan loslaten?
 • een rottige gedachte over jezelf, zoals  bijvoorbeeld "ik ben lelijk", het ligt aan mij", ik ben niet de moeite waard?
 • zwaarte?
 • een eenmalige trauma (bijvoorbeeld een ongeluk) of heb je nare dingen in je jeugd meegemaakt die nog niet verwerkt zijn?

 

Holistische EMDR brengt rust.  Tijdens de behandeling kom je in contact met de onbewuste kern van de traumatische ervaring. Je laat de emoties en de spanning in je lichaam los. Er komt weer ruimte voor wie jij werkelijk bent. Je ervaart ook dat jij helemaal niet de schuldige was van alle narigheid, maar dat jij juist veel waardering verdient. Je gaat weer positief over jezelf denken en je zelfvertrouwen komt terug. Je krijgt weer zin om dingen te doen. 

Het is nu, de hoogste tijd voor een leuk leven!

De kosten zijn aftrekbaar voor zzp'ers en ondernemers

 

Wist je dat de coaching en therapie van Eyeco aftrekbaar zijn voor zzp'ers en ondernemers? Daarmee kan je snel zakelijk of prive succesvoller zijn, zonder dat het je geld kost. Wat weerhoud je nog om hulp te vragen? 

Heb je een vraag die je mij persoonlijk wil stellen?

Stuur me een berichtje naar:
06 - 57573882 of stel je vraag hieronder.
Ik antwoord je zo snel mogelijk antwoord, in principe nog dezelfde dag.
En natuurlijk is het gratis.Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.

Effecten van EMDR

 • Je voelt je ontspannen - spieren die heel lang gespannen hebben gestaan laat je los.
 • Je ziet jezelf weer als een denkend en voelend mens.  Je kan weer voelen, het is niet meer eng.
 • Je kan een diep gevoel van IK ervaren - dit ben ik echt.
 • Je hebt waardering voor jezelf in je kindertijd.
 • Je wordt milder voor jezelf. Je begint van jezelf te houden.
 • Je bent gefocused.
 • Je hebt de energie om dingen te doen in je leven die je leuk vindt.

 

 

Hoe werkt EMDR bij Eyeco?

 

Holistische EMDR heeft een diep helend effect.

Tijdens een holistische EMDR sessie leid ik je af met geluiden, woorden - en soms met aanraking op je schouders- Je laat daardoor je dwingende negatieve gedachte over jezelf los.  Ik vraag je ook om met je aandacht naar je lichaamsensaties te gaan. De pijn van traumatische ervaringen ligt in het lichaam opgeslagen, daarom bepaalt je lichaam het tempo en de volgorde van heling. 

 

De combinatie van loslaten en aandacht naar je lichaam zorgt dat jij je ontspant en dat de emoties weer stromen. Als er beladen beelden zijn komen die ook tot rust.

Tot slot  maak je een positieve gedachte over jezelf die reëel is en die past bij wie je werkelijk bent.  Omdat je hebt gewerkt met je gedachten én je gevoel, beleef je die nieuwe overtuiging over jezelf als echt en waar.  

 

Een trauma is verwerkt als het lichaam tot rust is gekomen. Je durft weer op je gevoelens te vertrouwen. Je ziet je lichaam en je gevoelens ook als waardevol. 

 

Veel gestelde vragen

 

Is mijn probleem geschikt voor holistische EMDR?

Je kan werken met herinnerd, niet herinnerd en verdrongen trauma. Soms weet je helemaal niet wat je dwars zit, maar wel dat je wat dwars zit. Het is mijn expertise om je daar doorheen te begeleiden.

Je kan ook werken met een beeld, een gevoel, een verwijt of een oordeel over jezelf. 

 

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Die vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat iedereen andere dingen heeft die hem of haar dwars zitten. Een trauma achter je laten doe je niet alleen met EMDR. Je lost daarmee een deel op. Over het algemeen is ook aanvullende therapie nodig om de gevolgen van een trauma op te lossen. Vaak wordt genoemd: onzekerheid, een laag zelfbeeld, relatieproblemen, somberheid, pleasen. 

 

Daarom bied ik aan een intake en daarna:

- Een therapietraject van 6 sessies, waarin 2 EMDR sessies

- 1 EMDR sessie. Dat is alleen geschikt als je gevoelens heel gemakkelijk toelaat. 

 De meeste clienten hebben circa 12 sessies nodig.

 

 

Hoe lang moet ik op een afspraak wachten?

De intake kan op korte termijn. Vul het contactformulier in om zo snel mogelijk een afspraak te maken. 

Voor de intake heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. 

 

 

Tarieven en verzekering

Wil je eerst overleggen of kennismaken? Dat is gratis. Het gewenste moment voor contact kun je aangeven op het contactformulier

 

Intake en sessies

De intake kost €90,- incl. btw.  en duurt 1 1/4 uur. De intake is een kennismaking en een sessie ineen. 

Elke sessie duur  1  1/4 uur. Een losse sessie kost € 135,-  Een pakket van 6 sessies kost € 695,- en is € 115,- goedkoper dan 6 losse sessies.

 

DSC 111915079372
Hallo, ik ben Corinne.
Ik wil je graag helpen.

Ik ben traumatherapeut

Ik heb al 18 jaar ervaring in mijn eigen praktijk Eyeco. Naast traumatherapeut ben ik ook gediplomeerd hypnotherapeut, innerchild therapeut, tekentherapeut en NLP trainer. Mijn carrière ben ik ooit begonnen als jurist😃. 

 

Mijn specialisme is het stoppen met strijden en voluit durven leven. Bijna alle kinderen leren in hun jeugd om te strijden met anderen of met zichzelf. Die strijd maakt het leven zwaar en moeilijk. Verwerken maakt licht!  Ik leer volwassenen ook dat zij zichzelf weer mogen zien, aanraken en waarderen, en dat zij zichzelf mogen zijn. Ik moedig ze ook aan om oog te hebben voor hun eigen kwaliteiten; ze zijn belangrijk en willen geleefd worden.  Als ze dat doen, beginnen ze weer te genieten van het leven. 

Naast sessies en trainingen, geef ik ook lezingen. In september 2020 heb ik het boek Upturn 2, over persoonlijke ontwikkeling mee uitgegeven. Daarin vertel ik dat ons lichaam onze grootste vriend is, die helpt en de weg wijst, zodra we er naar leren luisteren.  boek upturn 2

 

Zoals je ziet op de foto's heb ik een grote, lichte praktijkruimte.