Hypnotherapie

Neem nu contact op

Sessies vanuit je huis (online) of bij mij in de praktijk (offline)

Wat wil je graag anders?

 • Weer zin in de dag hebben
 • Stoppen met piekeren 
 • De mening van anderen minder belangrijk maken
 • Verwerken
 • Voelen

 • Jezelf weer de moeite vinden.

 

Al deze dingen kan jij bereiken!  Eyeco hypnotherapie brengt je in contact met je onbewuste, zodat je ontdekt wat je diep down tegenhoudt.  Als je weet wat je dwars zit en dat achter je kan laten,  kan je met nieuw zelfvertrouwen je eigen keuzes maken. Ik gun je van harte dat jij je weer vrij voelt  en dat je geniet van je leven. 

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een therapie waarbij je gewoon met elkaar praat.  En bij hypnotherpie combineer je het bewuste met het onbewuste. Daardoor kom je snel bij de kern van het probleem. 

 

Tijdens een sessie vertel je waar je tegen aanloopt; bijvoorbeeld dat je dingen niet durft.  Vaak heb je daarbij een mening over jezelf en over anderen. Je vindt er (bewust) wat van. Maar wat vindt je er nog meer van?  Hypnotherapie geeft je die extra informatie via je onbewuste. Want wat gebeurt er van binnen in jou als je er over vertelt?  Welke gevoelens heb je erbij en waar voel je spanning in je lichaam? Waar heeft dat mee te maken?  Heel vaak ontdek je dat je geen oplossing kon vinden voor je huidige probleem omdat het je (onbewust) herinnert aan een eerdere ervaring die nog niet 'afgerond' is. Met hypnotherapie los je die dieperliggende blijvend gebeurtenis op. Als dat verwerkt is, weet je ook de oplossing voor je situatie nu. Hypnotherapie lost dus je onbewuste stoorzender op. 

 

Wil je liever EMDR, traumatherapie, of innerchildtherapie? Dat kan, druk op het onderstreepte woord.

hypnotherapie werkt blijvend, omdat je opruimt op de laag waar de pijn zit.

De belangrijkste punten in de therapie

 • Wat speelt er onbewust? Als je dat weet en loslaat verdwijnt het gevoel van zwaarte en moeheid.
 • Weer leren vertrouwen op je lichaam; durven voelen en verwerken. Je lichaam wijst de weg. 
 • Bewust worden van IK. Het is jouw leven en jij bent oké en jij mag er zijn. 
 • De gezonde (volwassen) Ik activeren. Jij bent veel meer dan de nare dingen die je hebt meegemaakt. Wie ben jij echt en wat maakt je blij? Je ontdekt om weer die gezonde man of vrouw te zijn die leuke dingen doet.  
 • Inzicht in strijd - ego / dader- en slachtoffergedrag.
 • Inzicht in het psycholgisch onderwerp dat meespeelt, bijvoorbeeld rouw of hechting enz. 
Hallo, ik ben Corinne, ik wil je graag helpen.

De hypnotherapeut

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in mijn eigen praktijk Eyeco. Naast hypnotherapeut ben ik ook gediplomeerd traumatherapeut (inclusief EMDR), innerchild therapeut, tekentherapeut, NLP trainer. Mijn carrière ben ik ooit begonnen als jurist😃.

Mijn specialisme is het stoppen met strijden en voluit durven leven. Bijna alle kinderen leren in hun jeugd om te strijden met anderen of met zichzelf. Die strijd maakt het leven zwaar en moeilijk. Ik leer volwassenen dat zij zichzelf weer mogen zien, aanraken en waarderen, en dat zij zichzelf mogen zijn, met alle emoties die ze hebben. Als ze dat doen, dan stralen ze weer.

Naast sessies en trainingen, geef ik ook lezingen. In september 2020 heb ik het boek Upturn 2, over persoonlijke ontwikkeling mee uitgegeven. Daarin vertel ik dat ons lichaam onze grootste vriend is, die helpt en de weg wijst, zodra we er naar leren luisteren.

boek upturn 2

Wat is het resultaat van de therapie voor jou?

 • Je voelt je weer een gezonde, capabele volwassene. De blokkade is opgelost. 
 • Je strijdt niet meer en je durft op te komen voor jezelf.
 • Je bent mild voor jezelf en je hebt medeleven voor anderen
 • Je geeft je grenzen aan - je luistert naar je lichaam
 • je staat jezelf toe om al je emoties te voelen
 • Je uit je en je communiceert duidelijk met anderen.
 • Je doet de dingen die jijzelf waardevol vindt. 
Wie ben jij als je van jezelf durft te houden?

Reviews van klanten

“Alles valt steeds meer op zijn plek en ik word steeds zachter en tegelijkertijd zelfverzekerder. Ik vind dit zo’n mooie ervaring waar ik vroeger slechts van durfde te dromen”
- Review van Victor 20 jaar
Bij psychologen krijg je inzicht, hier voel je
- Review van Eric Toren 52 jaar
Heel veel dank voor vanmiddag, heb het nog steeds warm. Was vlot thuis, geen files, heerlijk. Ik ga deze maand hard aan het werk en zal ook goed naar mijn tekeningen kijken. Veel plezier met je training. Hoop dat het jouw persoonlijk veel zal brengen. Wij leren dan vast weer veel van jouw, heel knap hoe je dat bij mij doet 🤗
- Review van Emelie 57 jaar

Zelf een afspraak maken?

De meest gestelde vragen

1

Tarieven

Eerst contact?

Wil je eerst overleggen of kennismaken? Dit is gratis. Het gewenste tijdstip voor het telefoongesprek van 20 minuten kun je aangeven op het contactformulier. 

 

Intake

De intake kost € 90- ( inclusief btw).  De intake is een kennismaking en sessie inéén. De intake duurt 1 ¼ uur. 

 

Sessies

Daarna kan je sessies afspreken. Elke sessie duurt  1 ¼ uur.

Meer over de tarieven 

 

2

Vergoeding door de verzekering

Hypnotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  Meestal wordt per sessie €40 vergoed, tot een maximum van  €500,- per jaar. U betaalt dus altijd een deel zelf. 

 

 Meer over de vergoeding door de verzekering

3

Hoe lang moet ik op een intake wachten?

De intake kan  deze week of de volgende week plaatsvinden. Vul het inschrijfformulier in om zo snel mogelijk een afspraak te maken. 

 

Voor de intake heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. 

4

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Die vraag is moeilijk te beangwoorden, omdat iedereen andere dingen heeft die hem of haar dwars zitten.  

 

Gemiddeld hebben mensen genoeg aan circa 10 a 12 sessies, omdat ze dan het gevoel hebben dat ze hun leven weer op de rit hebben.  Aan het einde van de behandeling is in ieder geval de blokkade opgelost en heb je geleerd hoe je kan omgaan met je gevoelens. Ook vertrouw je weer op jezelf, op je lichaam en ben je je bewust dat je mag ( en moet) genieten van je leven.  Als je deze dingen eenmaal bewust bent en ervaren hebt kan je zelfstandig verder groeien in je leven; je kent de weg. 

 

Voor de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen heb je over het algemeen meer tijd nodig.
Mensen die zich onlangs hebben aangemeld hadden deze klachten

Ik zit niet lekker in mijn vel Tinitus ik heb een heftige ervaring niet verwerkt Paniek en angst slechte relatie met mijn ouders. ik heb een zelfmoordpoging overwogen en ik wil me weer veilig voelen weinig zelfvertrouwen Lichamelijke klachten minderwaarheidscomplex Ik val op foute mannen echtscheiding pleasegedrag

Heb je een vraag die je mij persoonlijk wil stellen?

Stuur me een berichtje naar:
06 - 57573882 of mail me.
Ik antwoord je zo snel mogelijk antwoord, in principe nog dezelfde dag.Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.