Hypnotherapie in Amsterdam en omgeving

Ervaar je belemmeringen, kan je geen oplossing vinden voor je probleem of wil je een traumatische ervaring verwerken? De sleutel ligt in je onderbewuste, en Eyeco Hypnotherapie brengt je er mee in contact. Zodra je weet waar je diep van binnen last van hebt, en dat oplost, kun je weer opgeruimd verder en doen wat je graag wilt en belangrijk vindt. Waar kan ik jou mee helpen?

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie bij Eyeco is een gewone gesprekstechniek, maar het is meer. Je kunt praten over wat je dagelijks lastig vindt, maar wat zit je nou echt in de weg? Je kunt niet bij de kern van het probleem omdat die ligt in het onderbewuste. Daar liggen ervaringen die nog niet ‘af’ zijn, en ons daarom blokkeren. dus onze aandacht blijven trekken. 

 

In trance kan je wel bij de die ervaringen. Daar kun je denken en voelen én ze oplossen.  In trance kan je ook de capabele volwassene die je bent verder activeren. Je bent gezond! 

En heb je kwaliteiten van jezelf per ongeluk in je jeugd, of later in een relatie, op een laag pitje gezet omdat ze toen niet ‘handig’ waren? Die eigenschappen leer je weer gebruiken zodat jou nooit meer overkomt wat je nu is overkomen. 

Wat is trance?

Trance is een ontspannen gevoel dat die iedereen van nature heeft, maar in de therapie met opzet wordt opgeroepen. Met trance kom je in je onderbewuste.  Daar ontdek je weer wat jou dwars zit en wat je wel wilt en belangrijk vindt, en vooral ook hoe je dat kan realiseren. Is de belemmering opgelost in het onderbewuste dan is die echt opgelost. Je voelt je vrij!

Hallo, ik ben Corinne, ik wil je graag helpen

De hypnotherapeutTarieven

De intake kost € 90-. Vervolgens kun je kiezen voor een pakket sessies - dat is goedkoper dan losse sessies -  of voor losse sessies. Een losse sessie kost € 115-, en duurt 1 ¼ uur. 

Je kan ook kiezen voor een second opinion als je snel wil weten wat er aan de hand is. 

Eyeco biedt ook trainingen aan.

Wat kan Hypnotherapie voor jou betekenen?

Je zeker voelen

Hypnotherapie maakt je zeker, omdat je denken en voelen weer combineert. Vanaf onze jeugd leren we vooral om te denken, maar je weet pas wat je wilt als je ook luistert naar je wat je er diep van binnen nou écht van vindt. Je neemt daardoor evenwichtige beslissingen die kloppen voor jou en anderen. Het maakt je fit en krachtig. Eindelijk geen twijfel meer, of ‘ja maar’.

 

 

Snel resultaat 

Hypnotherapie werkt snel. Het pakt je probleem bij de bron aan en je blijft niet hangen bij de symptoombestrijding. Vroeg of laat zouden de klachten dan in dezelfde of een andere vorm terugkomen. Na enkele sessies is het resultaat merkbaar.  

 


contact

De vier stappen van hypnotherapie

1

Gesprek

Aan het begin van traject maken we samen een behandelplan. Vaak speelt er van alles, maar wat helpt jou de komende tijd verder? Dat wordt de focus.

 

Elke sessie start met een gewoon gesprek over jouw vraag. Wat zit je dwars en wat wil je bereiken?

Het uitspreken en ordenen van je gedachten lucht al heel erg op.

 

Vaak wil je bereiken dat iets vervelends stopt. Maar wat wil je echt? Ik help je ook om de dingen te doen die je blij maken. Het is jouw leven!

 

 

 

2

Ontspanning

Wist je dat hypnotherapie en trance zeer ontspannend werken? We doen soms ontspanningsoefeningen.

 

Om de psychische klachten op te lossen werk ik daarnaast veel met de adem en met signalen die het lichaam geeft. Het lichaam geeft namelijk heel precieze informatie over de klacht, en het lichaam liegt nooit!

3

Trance

Trance is een hulpmiddel als je met praten de oplossing niet vindt. Tijdens de trance begeleid ik je om met je aandacht naar binnen te keren en even stil te worden. Op die mannier komt de onbewuste informatie beschikbaar die de sleutel is om je probleem op te lossen. 

 

Deze informatie is altijd in ons, maar tijdens ons dagelijks werk kunnen we daar niet bij.

Jij vindt in jezelf je eigen oplossingen en in jouw eigen tempo. Jij hebt de leiding. 

4

Resultaat

De blokkade die je had is opgelost.

 

Maar ik wil vooral dat jij het gevoel hebt dat jij je leven weer op de rit hebt. Dat betekent dat je de leiding weer hebt over je eigen leven. Je hebt geleerd hebt hoe je kan omgaan met je gevoelens en dat je weer durft te vertrouwen op jezelf en op je lijf. 

 

Je durft ook eerlijk te zijn naar anderen. Dan kan je prima zelf verder en van je leven genieten. Dat gun ik je van harte.

 
Symptomen

zorgen voor de toekomst Stress moeizaam contact Verdriet angst Vermijdend gedrag weinig zelfvertrouwen Lichamelijke klachten Herhalend gedrag uitputting Boosheid last van een ingrijpende gebeurenis

Reviews van klanten

“Alles valt steeds meer op zijn plek en ik word steeds zachter en tegelijkertijd zelfverzekerder. Ik vind dit zo’n mooie ervaring waar ik vroeger slechts van durfde te dromen”
- Review van Victor 20 jaar
Bij psychologen krijg je inzicht, hier voel je
- Review van Eric Toren 52 jaar
Heel veel dank voor vanmiddag, heb het nog steeds warm. Was vlot thuis, geen files, heerlijk. Ik ga deze maand hard aan het werk en zal ook goed naar mijn tekeningen kijken. Veel plezier met je training. Hoop dat het jouw persoonlijk veel zal brengen. Wij leren dan vast weer veel van jouw, heel knap hoe je dat bij mij doet 🤗
- Review van Emelie 57 jaar

Zelf een afspraak maken?

Heb je een vraag die je mij persoonlijk wil stellen?

Stuur me een berichtje naar:
06 - 57573882
Dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord.


Stuur ons een reactie


Vul het standaard formulier in en wij reageren indien mogelijk


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.